Dato/tid
Dato(er) - 20/11/2020
09:00 - 12:30

Kategorier


Vurderer du å starte egen bedrift? På dette webinaret får du korte innlegg fra sentrale etater og private virksomheter som vil gjøre det enklere, raskere og tryggere for deg å ta steget til å starte eget foretak.

Formålet med dette webinaret er å inspirere og informere deg som er i startgropen og ønsker å etablere en bedrift. I samarbeid med øvrige aktører fra virkemiddelapparatet har Brønnøysundregistrene, Patentstyret, Doga og Norid, gått sammen om å arrangere informasjons- og inspirasjonsdagen «Starte og drive-bedrift» rundt i Norge siden 2013.

Påmelding her

Sentrale tema for dagen:

  • Hvordan få en god oppstart og inspirasjon til å ta steget
  • Valg av selskapsform og navn
  • Innovasjon og brukerdrevet design
  • Beskyttelse av patenter, domener, design, bedrifts- og produktnavn
  • Case – En gründers reise – fra idé til oppstart

Vi kan ikke love deg å bli utlært på en formiddag, men du skal få nok informasjon til å vite det viktigste om oppstartsfasen slik at du får en god start ved etablering av egen bedrift. Du får informasjon om hva du bør tenke grundig gjennom og tips om hvem du kan kontakte og rådspørre. Vi gjennomgår alt fra valg av navn og selskapsform til nyttig informasjon om toll, arbeidsmiljø, domener, varemerker og patent, utvikling av brukerdrevet innovasjon og alle hjelpetilbudene i Altinn.

Denne gangen kjører vi konseptet som et webinar og vi avslutter det hele med en direktesendt sofaprat, hvor du som deltaker kan stille dine spørsmål. Spørsmål kan også sendes inn sammen med påmeldingen.

For hvem?

Dette webinaret er for deg som ønsker informasjon og tips om hva du bør tenke på og huske ved etablering av ny bedrift. Tilbakemelding fra tidligere arrangement viser at du som allerede har kommet i gang med etablering av eget foretak, også kan ha stort utbytte av denne dagen hos Patentstyret.