Dato/tid
Dato(er) - 27/08/2020
10:00 - 14:00

Kategorier


Vil du bidra til å gjøre Europa til det første klimanøytrale kontinentet? Grip mulighetene som Green Deal gir til å utvikle kunnskapsgrunnlag, teste ut og implementere ny teknologi, utforske ny samfunnsorganisering og bygge sterke nettverk på tvers av sektor og fagfelt mot et mer bærekraftig og inkluderende samfunn. 1 milliard euro er dedikert til prosjekter innenfor disse utlysningene. Tentativ søknadsfrist er i slutten av januar 2021.

Dette webinaret er for deg som er i gang med å utforske mulighetene til å ta del i et konsortium for å svare på en eller flere av de ekstraordinære Green Deal utlysningene under Horisont 2020. For størst utbytte av webinaret anbefaler vi at du holder deg oppdatert. Se EUs nettsider for beskrivelse av Green Deal, og klikk deg videre inn på det enkelte utlysning du er interessert i.

Green Deal utlysningene er brobyggende til EUs neste rammeprogram, Horisont Europa. Vi oppfordrer deg til å forberede deg til Horisont Europa ved å delta nå, i Green Deal-utlysningene.

For å følge webinaret, klikk på lenken rett før start og registrer deg med navn og e-epost.

Streaming av webinaret her

 

Vi vil samtidig oppfordre deg til å delta på andre relevante arrangementer rettet mot Green Deal.