Dato/tid
Dato(er) - 08/02/2020
11:00 - 12:00

Sted
Rana Bibliotek

Kategorier


Industrien inviterer til morsdagskafé!

Nærmeste familie er viktige rådgivere for ungdom som snart skal søke seg videre fra ungdomsskolen. Industrien inviterer derfor til omvisning og morsdagskafé i Mo Industripark for at flere kan bli kjent med de mange karrieremulighetene som ligger i industrien på Helgeland.                                                                                                     

Med en region som kan by på Norges kanskje mest varierte arbeidsmarked, er det viktig å være kjent med hvilke muligheter som finnes på Helgeland når man skal gi råd til ungdom som snart står overfor et veivalg i utdanningsløpet sitt som legger grunnlag for fremtiden.

– Tiden etter ungdomsskolen nærmer seg for mange og flere har klare ideer om hva de ønsker å jobbe med i fremtiden, mens andre er mer usikre. Familien viser seg å være viktig i ungdoms utdanningsvalg. Med bakgrunn i dette ønsker vi å bidra til at foreldre har litt oversikt over aktivitetene og de mange mulighetene i industrien. Derfor inviterer vi til morsdagskafé og omvisning lørdag 8. februar for mødre med 9. og 10. klassinger, forklarer Tone Jakobsen i Kunnskapsparken Helgeland.

Det er industriklyngen Arctic Cluster Team som står bak ideen om morsdagskafé, og flere av klyngens medlemsbedrifter stiller opp for å fortelle om fremtidsbehov knyttet til rekruttering og yrkesmuligheter i sin bedrift.
Som seg hør og bør, blir det selvfølgelig kaffe, kake og morsdagpakker til de som møter opp! Kl. 12 tilbyr vi også en guidet bussomvisning i Mo industripark.