Dato/tid
Dato(er) - 24/05/2018 - 25/05/2018
09:00

Sted
Scandic Meyergården

Kategorier


24.-25. mai – Etablere felles plattform

Den første samlingen legger grunnlaget for kurset gjennom å fundamentere verktøy og bevisstgjøre mål for egen utvikling. Styrkebasert ledelse står sentralt på denne samlingen.

22. juni – Led fremover!

Raske endringer krever proaktiv ledelse som fremmer prestasjoner. Fremtidens arbeidstakere har andre forventninger og krav. Kommunikasjon og samhandling er stikkord for samlingen.

5. september 2018 – Lederverksted

Erfaringsdeling, nettverk- og relasjonsbygging er tema på et åpent lederverksted i September. Her fokuserer vi på ulike lederutfordringer og metoder for å håndtere disse.

3. oktober 2018 – Effektive team

Klare mål og evne til å sette sammen komplementære ferdigheter er en viktig lederoppgave, og tema for samlingen i oktober. Har du de verktøyene du trenger for å sette sammen effektive team?

7. november 2018 – Innovasjon

På samlingen i november er det innovasjon som står i sentrum. Hvordan utvikler og leder du selskapet inn i fremtiden?  Øk din lederkompetanse gjennom kreativitet, innovasjon og indre motivasjon.

Faglig ansvarlig

Leder- og utviklingsselskapet MIND er faglig ansvarlig for programmet. De har en tung faglig forankring med sterkt fokus på positiv psykologi, pedagogisk formidling, praktiske øvelser og mye trening. Fra MIND bidrar lederutvikler Håkon Tveiterås, psykolog Benedicte Langseth-Eide og lederutvikler Karina Andersen Aas. Vi tar forbehold om endringer.

Program

thumbnail of Led fremover

Påmelding

Påmelding innen 11. mai 2018. Ring meg gjerne om du har spørsmål!
Tone Jakobseb

For påmelding og nærmere info, kontakt Tone Jakobsen: tj@kph.no  –  920 89 441

Det er begrenset antall plasser. Pris pr. deltaker er kun kr. 29 900,-

Kurset støttes av Helgeland Sparebanks gavestiftelse.