Dato/tid
Dato(er) - 23/10/2019
10:00 - 12:00

Sted
Væxt Mo i Rana

Kategorier


Ønsker du å få inspirasjon og innblikk i hva andre bedrifter gjør for å bli mer digitale?

Ønsker du å bli kjent med leverandører som kan hjelpe din bedrift å ta nye steg i bruk av digitale teknologier og smartere måter å organisere arbeidet på? Vil du høre erfaringer fra det å starte ny bedrift med fokus på digitale forretningsmuligheter? Vi har invitert inn oppstarts- og vekstbedrifter som deler kunnskap og erfaringer med dere. Arrangementet er gratis og finner sted på VÆXT, 1.etg. i Tinghuset på Nytorget.

Program

ACT Digital – 5 Nye

10:00 – 10:05: ACT og veien mot Industri 4.0 v/Monica Paulsen

10:05 – 10:10: Program for dagen v/Stian Heggli Kleftås

10:10 – 11:15: Pitcher fra start-ups og bedrifter innen digitalisering

PÅMELDING

Du møter:

Momek Group
Momek Group arrangerer denne uka en spenstig lansering av en nyutviklet sveiserobot. Bedriften er en av Skandinavias største tjenesteleverandører på industrielle løsninger for prosessindustri, gruvedrift, akvakultur, infrastruktur, olje & gass, fornybar energi og konstruksjoner, og peker på god kompetanse, gode holdninger og energi fra de ansatte som sitt viktigste produkt.

Advanced 3D Solutions
Advanced 3D Solutions produserer visualiseringer av arkitektur og industriprosedyrer av høy kvalitet til bedrifter og industri internasjonalt.

Arctic Circle Data Center
Arctic Circle Data Center jobber hardt for å bli en internasjonal aktør innen digital infrastruktur. De tilbyr datasenter- og skytjenester til det nordiske markedet og bidrar til digitalisering av næringslivet.

Føn Designlab
Føn Designlab fra Bodø jobber med industridesign, tjenestedesign og tilbyr både fysiske og digitale prototyper. De jobber tett sammen med kunden for å takle nye utfordringer, ta i bruk nye verktøy og å utvikle fremtidens industrielle løsninger.

IBM
Med over 100 år i dataindustrien har IBM vært ledende på utvikling og patentering av nye løsninger. I 2018 nådde IBM en milepæl med totalt 110 000 aktive patenter. De peker på Skytjenester, AI, Blokkjede, digital sikkerhet og kvanteprossesering som fokusområder i sin patentstrategi, og har mye faglig tyngde innenfor innovasjon og utvikling innenfor digitalisering.