Gå til hovedinnhold Gå til søk

SINTEF inviterer til industridag i Trondheim

SINTEF inviterer til industridag i Trondheim – AI, roboter og droner – Inspeksjon og vedlikehold

Den 25. november inviterer vi SINTEFs partnere og andre fra industrien og den offentlige sektor til våre lokaler i Strindvegen 4 i Trondheim for å vise frem og diskutere AI, robotikk og droner relevant for inspeksjon og vedlikehold.

Det blir: 

  • utstilling,
  • live-demoer med droner og andre roboter,
  • lett servering
  • lab-besøk.

Bli gjerne hele dagen, eller kom innom på «drop-in». Formålet er å etablere en arena hvor ulike aktører kan møtes for å dele erfaringer og nyheter innen inspeksjon og vedlikehold.

Arrangementet er gratis og åpent for alle, men på grunn av plassbegrensninger, ber vi om at du melder deg på for å sikre deg en plass.

SINTEF jobber tett med industrien og den offentlige sektor innen AI, robotikk og droner. Industridagen er et samarbeid mellom blant annet RINVE-nettverket og RIMA-prosjektet hvor vi inviterer industrien og den offentlige sektor med ønske om å vise frem aktivitetene våre relevante for inspeksjon og vedlikehold i samarbeid med partnere.

Både SINTEF Digital, SINTEF Ocean, SINTEF Manufacturing og SINTEF Industri kommer, samt industrien, kommer du? Dette er en ypperlig mulighet til å møte forskerne ved SINTEF og relevante aktører fra industri og offentlig sektor og diskutere de utfordringene din bedrift står overfor. Vi ser fram til å møte nettopp deg!

Arrangementet er gratis, og åpent for alle!

Hvem er?

RIMA (Robotics for Inspection and Maintenance ) er et 4-årig EU-prosjekt som samler 13 Digitale Innovasjonshuber (DIH) i Europa for å bistå Europeisk industri og offentlig sektor innen inspeksjon og vedlikehold. RIMA finansierer også 50 prosjekter med Europeiske SMBer. Delta gjerne i RIMA-nettverket ved å registrere din organisasjon her.

RINVE er et norsk nettverk for robotikk og automatisering innen inspeksjon og vedlikehold. RINVE har som mål å bidra til at medlemmene kan kapitalisere på de mulighetene som ligger i nasjonale og internasjonale markeder for robotikk og automatisering i inspeksjon og vedlikehold, og mobilisere til norsk deltakelse i EU-søknader knyttet til temaet. Bli medlem? Kontakt rinve@sintef.no.

Kontaktpersoner RIMA og RINVE
Marialena Vagia
SeniorforskerMathematics and Cybernetics
+47 94 42 85 63

marialena.vagia@sintef.no

Aksel Andreas Transeth
SeniorforskerMathematics and Cybernetics
+47 41 22 69 02

Aksel.A.Transeth@sintef.no

Relatert

Her finner du relaterte artikler!

Se flere artikler