Gå til hovedinnhold Gå til søk

Metall- og mineralindustri, verdikjedeutvikling i verdenstoppen

Hvordan kan vi nyttiggjøre oss av verdiene i industrielt fast avfall, utrangerte forbruksvarer og komplekse georessurser?

«New Metallurgy» og «Reverse Metallurgy» handler om effektiv forvaltning av mineral- og metallressurser, resirkulering, og sirkulærøkonomi i møte med den grønne omstillingen.

ACT inviterer til webinar 20. september i samarbeid med den belgiske klyngen Mecatech, Wallonia Export & Investment og den Belgiske ambassaden.

Belgia går foran i utviklingen av framtidens metall- og mineralindustri og på dette webinaret er det muligheter for nye samarbeid, inspirasjon og læring.

På webinaret vil du høre:

Rafael Jaimes Contreras, leder for sirkulær økonomi i MecaTech Cluster

      • Klyngen MecaTech har 280 medlemmer fra industri- og FoU-sektoren. MecaTech er involvert i Reverse metallurgy-plattformen og er koordinator for Task Force Metallurgi, transport og batterier.

Philippe Giaro, seniorforsker ved Institutt for by- og miljøteknikk, Universitetet i Liège – GeMMe

      • GeMMe er en unik forskningsgruppe i Wallonia som bidrar til utvikling av innovative prosesser for en effektiv forvaltning av mineral- og metallressurser. Med sine røtter i de tradisjonelle disiplinene gruvedrift, metallurgi og sivilingeniør, fokuserer GeMMe nå på å sikre seg og gjenbruke verdiene i industrielt fast avfall, utgåtte forbruksvarer og komplekse georessurser.

Isabelle Tolleneer, forretningsutvikler i CRM Group

      • CRM Group: Forskningssenter spesialisert på metalliske materialer. Aktiviteter innen energiskifte, sirkulær økonomi, digitalisering, avansert produksjon og konstruksjon. Prosjekter fra laboratorieskala til industrielle pilotlinjer.

 

Dette webinaret følger opp besøket til den belgiske klyngen Mecatech til Mo i Rana i slutten av april. Det var så spennende at vi nå inviterer hele partnerskapet til å møte hovedtalerne, og å høre om prosjektet Reverse Metallurgy+ og økosystemet i Vallonia/Belgia.

 

Send mail til hhr@kph.no for kalenderinvitasjon eller bruk påmeldingsknappen øverst. 

Håper vi sees.

Kontakter

Hildrun Hope Rydsaa.

Hildrun Hope Rydsaa

Relatert

Her finner du relaterte artikler!

Se flere artikler