Gå til hovedinnhold Gå til søk

Maskinlæring i praksis

Er du interessert i hvordan du i praksis kan ta i bruk AI teknologi og maskinlæring i produksjonen?

Er du interessert i hvordan du i praksis kan ta i bruk AI teknologi og maskinlæring i produksjonen?
Meld deg på et 3 timers langt interaktivt mini-kurs hvor Intelecy gir deg innblikk i maskinlæring og hvordan det brukes til verdiskaping hos flere bedrifter i dag.

I løpet av mini-kurset vil du selv lage to forskjellige maskinlæringsmodeller: En har fokus på tilstandsovervåking og «predictive maintenance». Den andre modellen vil ha fokus på prosessoptimalisering og det å kunne predikere fremtidig variasjon i produksjonen. I løpet av mini-kurset vil du blant annet lære om hvilke use-case er godt egnet for maskinlæring, hvilke data er «nødvendig», bygge sine egne ML-modeller og tolkning av hvor gode ML-modellene er.

Det kreves ingen forkunnskaper. Men det er en fordel å ha brukt Trend verktøy eller har annen erfaring med bruk av historisk data for å analysere oppførsel.

Deltagere må ta med egen Laptop.

Intelecy er et norsk programvareselskap som har utviklet No-code AI verktøy for industrien.
Å komme i gang med kunstig intelligens kan mange ganger bli både kostbart og omfattende. Den største barrieren er ofte at det kreves data scientists/ konsulenter og lignende for å ta i bruk AI.
No-code AI forandrer spillereglene: Nå kan menneskene nærmest produksjonen, de som kjenner prosessene, få verktøyet til å skape gull av gråstein og ta digitaliseringen videre til konkret verdiskapning.

Intelecy er den eneste programvaren som er designet for at kunnskapsarbeideren, ingeniører og operatøren skal kunne skape sofistikerte AI algoritmer helt på egen hånd.

Konferansen er en del av vårens partnerskapssamling i ACT. Senere på dagen kan du delta på workshops, ekskursjoner og festmiddag sammen med partnere i klyngen.

 

Relatert

Her finner du relaterte artikler!

Se flere artikler