Gå til hovedinnhold Gå til søk
Cognitwin ACT.

ACT COGNITWIN CONFERENCE

Vi inviterer herved til konferansen «Digitalisation driven Green, Sustainable and Competitive Process Industries».

Konferansen er relevant for deg som ønsker å utvikle eller utnytte digital teknologi i prosessindustrien, eller vil ha inspirasjon til innovasjon i andre bransjer. Vil du vite mer om hvilke behov industrien har, og få oppdatering på banebrytende teknologi? Er du interessert i å bli kjent med bedrifter og kompetansemiljø som jobber med digitalisering?

I samarbeid med DigiPro og EU-prosjektet COGNITWIN har ACT gleden av å invitere til konferanse om framtidens digitale prosessindustri torsdag den 5. mai.

På konferansen byr vi på introduksjon om framtidsaspekter, muligheter og utfordringer, før vi presenterer konkrete eksempler på bruk av digitalisering i prosessindustrien. I pausene kan du styrke bedriftens utviklingsarbeid ved å bygge nettverk og bli kjent med nye samarbeidspartnere. Konferansen er et internasjonalt samarbeid og foredragene holdes på engelsk.

Sjekk ut programmet!

Velkommen til et spennende og aktuelt tema i Mo i Rana den 5. mai.

Konferansen er en del av vårens partnerskapssamling i ACT. Dagen før kan du delta på workshops, ekskursjoner og festmiddag sammen med partnere i klyngen.

 

Kontakter

Tone Jakobsen

Relatert

Her finner du relaterte artikler!

Se flere artikler