Gå til hovedinnhold Gå til søk

Endringsledelse og åpen kommunikasjon - Bli en bedre leder og samarbeidsparter på ACTs partenersakapssamling

Frode Heldal har bred praktisk erfaring gjennom flere års arbeid som konsulent, hvor han har jobbet mye med ledere, ledergrupper og organisasjonsutvikling.

Funker teamet ditt? Godt nok til at du ikke trenger å gjøre noe? Tenker du «…if it aint broke don´t fix it…» ? Man skal ha respekt for ting som funker. Men noen ganger kan det at ting funker være det som ødelegger. Ting som funker gjør gjerne at man fortsetter i den gamle tralten, uten å ta tak i ubehageligheter eller uenigheter. Hvilket i de aller fleste tilfeller er helt fint, så lenge virkeligheten holder seg noenlunde stabil. Det er det jo ikke alltid at den gjør.

Mannen bak dette utsagnet er Frode Heldal, førsteamanuensis ved Handelshøyskolen i Trondheim og Nord Universitet. Han har skrevet en rekke artikler, fagbøker samt populærvitenskapelige utgivelser om temaene endringsledelse, kreative team, kommunikasjon og utvikling.

På ACTs partnerskapssamling kommer han for å snakke om to temaer.

23.11 står Endringsledelse på agendaen – Endringsledelse i en Digital hverdag. For vi skal alle digitalisere og effektivisere og automatisere og modernisere. Men henger teamet ditt med i svingene? Ble den digitale omleggingen så effektiviserende som du hadde tenkt?

24.11 er Samarbeid og åpen kommunikasjon temaet. For det er dilemmaer på skalaen åpen/mindre åpen/strengt hemmelig innovasjon. Og hvordan møte disse når du skal samarbeide med andre bedrifter? Og er du egentlig bevisst hvilke typer kommunikasjon som fører til misforståelser og mistro, og hvordan du kan unngå å komme dit?

Frode Heldal gir deg triksene du trenger!

Frode Heldal jobber som førsteamanuensis ved Handelshøyskolen i Trondheim og Nord Universitet, hvor han har ansvaret for masterprogrammet master i teknologiledelse. Heldal har bred praktisk erfaring gjennom flere års arbeid som konsulent, hvor han har jobbet mye med ledere, ledergrupper og organisasjonsutvikling. Frode Heldal er sivilingeniør fra NTNU, Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse, og har doktorgrad fra samme sted med en avhandling om teamarbeid og samhandling.

Relatert

Her finner du relaterte artikler!

Se alle