Gå til hovedinnhold Gå til søk

Siri Kalvig, Adm.dir i det statlige klimainvesteringsselskapet Nysnø, kommer til partnerskapssamlinga i Bodø.

Hør Siri Kalvig på partnerskapssamlinga!

Hvis forslaget til statsbudsjett går igjennom vil Nysnø få 3,3 milliarder kroner i forvaltningskapital. – Og sjefen for det hele, administrerende direktør Siri Kalvig, kommer til ACTs partnerskapssamling.

Her vil hun fortelle om Nysnø, som er statens klimainvesteringsselskap, og om hvordan man kan få investeringer til bærekraftsprosjekter.

Hvem blir det første Nysnø-støttede ACT-medlemmet?

Nysnø er statens klimainvesteringsselskap og de investerer i selskaper som løser klimautfordringer på en smart og lønnsom måte og som bidrar direkte og indirekte til reduserte klimagassutslipp globalt.

Nysnø retter sitt investeringsfokus på selskaper som står i overgangen fra teknologiutvikling til kommersialisering, men selv om hovedfokus er bedrifter i tidlige faser, finnes det flere eksempler på at de gjør investeringer i senere faser. Tidligere i år ble det klart at Nysnø gikk inn på eiersiden av Torghatten med 180 millioner kroner. Siri Kalvig sa da til dagens næringsliv «Vi pleier stort sett å investere i ny teknologi. Torghatten er en investering i et transportselskap som tar i bruk ny teknologi.» Det betyr at en rekke av ACTs medlemmer bør sitte klar med penn og papir når Siri Kalvig får ordet.

Siden Nysnø startet driften i 2018 har vi vært i dialog med nærmere 800 selskaper og fond, og er per første kvartal 2021 investert i 11 selskaper og seks fond.

Siri Kalvig kan du høre på ACTs partnerskapssamling som går av stabelen 8. og 9. desember.

Lenke til påmelding

Les mer om programmet her

 

Relatert

Her finner du relaterte artikler!

Se alle