Gå til hovedinnhold Gå til søk

UiT Norges arktiske universitet tilbyr digitalt kurs i kunstig intelligens og maskinlæring

Institutt for informatikk ved UiT Norges arktiske universitet har utviklet noen helt digitale etter- og videreutdanningskurs, som en del av UiTs pakke med ekstraordinære etter- og videreutdanningskurs denne høsten. Ett av disse kursene er:

INF-6003 Grunnleggende introduksjon til kunstig intelligens (KI) og maskinlæring (ML) (søknadsfrist 27.okt, oppstart 3.nov)

Kurset er uten særskilte opptakskrav, men det anbefales at du har noe realfagskompetanse fra før. INF-6003 går over 3-4 uker, og gir ikke studiepoeng. Kursbevis utdeles til deltagere som består arbeidskrav. Det skal kunne gå fint å ta INF-6003 uten å ha tatt INF-6000, selv om det listes som anbefalt forkunnskap.

Emnet gir kursdeltakerne en grunnleggende forståelse for området kunstig intelligens (KI) inklusive maskinlæring (ML). Kurset gir kandidatene en forståelse av feltet kunstig intelligens og dens metoder og teknikker. Det betyr å lære en nøyaktig forståelse av begrepene som brukes i feltet og å kunne bruke dem riktig i en presentasjon eller dialog om emnet.

Kurset består av opptak av forelesninger som legges ut underveis. Forelesere stiller seg også jevnlig til disposisjon live for spørsmål hver uke, men er også tilgjengelig på e-post underveis. En plattform for enkel kommunikasjon mellom kursdeltageren er også tilgjengelig (Discord). Obligatoriske oppgaver gis til hvert tema, og en viss andel av disse må godkjennes for å få utlevert kursbevis.

Du finner mer informasjon her eller ved å kontakte Helen Eriksen

E-post: helen.eriksen@uit.no

Mobil: 922 05 433

 

 

Relatert

Her finner du relaterte artikler!

Se alle