Gå til hovedinnhold Gå til søk

Internasjonalt CCU-prosjekt

Har din bedrift utviklet en CCU-løsning? Da kan dere bli med i et samarbeidsprosjekt med den kanadiske cleantech-klyngen Écotech Québec!

 

 

Écotech Québec, the Cleantech Cluster, ser etter carbon capture and utilization-løsninger for å kunne håndtere CO2-utslipp på McInnis sementfabrikk i Québec, Kanada. Har din bedrift utviklet en sånn teknologi? Da kan dere søke om å få samarbeide og ta del i den spennende utviklingen!

McInnis sementfabrikk er en av de mest effektive og miljøbevisste i verden. Til tross for mange tiltak for å gjøre produksjonen her industriledende med tanke på miljø, er fabrikken fremdeles en stor kilde til klimagassutslipp. Nå ønsker McInnis Cement å finne den beste teknologiløsningen for å kunne redusere CO2-utslippene sine permanent, og samarbeider med klyngen Écotech Québec i prosjektet kalt INNO+ call McInnis Cement.

Søknadsfristen er 25. mars. 
[button link=»https://innoplus.ca/en/challenge/carbon-capture-and-utilization-technologies/» type=»big» color=»green» newwindow=»yes»] Les mer om prosjektet[/button]

Relatert

Her finner du relaterte artikler!

Se alle