Gå til hovedinnhold Gå til søk

Gratis innovasjonsrådgivning til SMB i klyngen

ACT har fått midler for å hjelpe små og mellomstore bedrifter (SMB) med rådgivning og tiltak til å komme seg igjennom koronakrisen.

ACT har fått innvilget en søknad på 300 000kr fra Innovasjon Norge. Innovasjonsrådgivningen rettes mot bedriftene i klyngen som er små og mellomstore, og vi ønsker alltid nye bedrifter velkommen som medlem i klyngen. De vil også ha mulighet til å søke gratis rådgivning hos oss. Hensikten vår er å forsøke å bidra til at disse bedriftene kan identifisere og gjennomfører utviklingsprosjekter rettet mot eksisterende eller nye markeder.

Hver SMB i klyngen vil ha mulighet til å få besøk av rådgiverne i Kunnskapsparken Helgeland. Møtene vil basere seg på en åpen diskusjon hvor bedriften får presentert sin nåværende situasjon, aktuelle prosjektideer, og planer for fremtiden. Videre vil det være mulig å se nærmere på prosjektideer som har et realiseringspotensial, og disse vil bli fulgt opp i mer fokuserte møter. Innovasjonsrådgivningen er et lavterskeltilbud, helt uten forpliktelser, og tjenesten er kostnadsfri. Møtene vil gjennomføres i løpet av høsten, og det legges opp til fysiske møter så lenge dette lar seg gjøre.

 

Hvis du har noen spørsmål kan du ta kontakt med Krister Salamonsen

E-post: ks@kph.no

Mobil: 467 93 890

Relatert

Her finner du relaterte artikler!

Se alle