Gå til hovedinnhold Gå til søk

Global Growth China Green-Tech Commercialization 2020

Jiangsu er Kinas nest største provins målt i økonomisk størrelse. Med høy kompetanse innen forskning, utdanning og industriell produksjon finnes det i Jiangsu gode partnere til å utforske både det kinesiske og det internasjonale markedet.

 

Innovasjon Norge har inngått en samarbeidsavtale (MoU) med Jiangsu-provinsens avdeling for vitenskap og teknologi.

 

Mål og hensikt
Basert på samarbeidsavtalen med Jiangsu tar prosjektet sikte på å posisjonere norske selskaper mot kinesiske partnere i forbindelse med tilpasning eller pilotering av norsk miljøvennlig teknologi og løsninger for det lokale markedet. Det langsiktige målet er at partnerskapene skal hjelpe norske selskaper med å lykkes i det kinesiske markedet raskere og med mindre risiko.

Hvem skal delta?

  • Du har en ny, nyskapende eller oppgradert miljøvennlig teknologi eller produkt innen Green-Tech, nær kommersialisering.
  • Green-Tech inkluderer i denne sammenheng (men er ikke begrenset til) ren eller fornybar energi, energibesparende teknologi, utslippskontroll, vann- og avfallshåndtering, luftkvalitet, miljøovervåking, e-mobilitet, smartbygging, grønn produksjon og miljøvennlige teknologier innen maritim, marine og olje og gass.
  • Du har ambisjoner og kan mobilisere de nødvendige ressursene for å utnytte mulighetene i Kina.

Hva kan du forvente?
Vi hjelper deg med å utarbeide strategi og handlingsplan for å etablere deg i markedet. Du vil få en dedikert rådgiver gjennom hele prosjektet, og dette bør gi deg:

  • Kunnskap om og vurdering av markedspotensialet til hver enkelt deltakers teknologi eller produkt i Kina.
  • Kunnskap om Kina og Jiangsus økonomiske status, bedriftskultur og markedserfaringer – ikke bare i teori, men i praksis.
  • Konsulenttjenester fra Innovasjon Norges erfarne norske og kinesiske rådgivere.
  • Bistand med å søke en kinesisk FoU-partner i Jiangsu.
  • Identifisering av mulige finansieringsmuligheter for de relevante prosjektene.

Deltakeravgift
Små og mellomstore bedrifter kr 10 000. Store selskaper kr 20 000.
Reisekostnader, overnatting, mat osv. dekkes av selskapene.

[button link=»https://www.innovasjonnorge.no/no/tjenester/internasjonal-satsing/kurs-og-kompetanse/global-growth/global-growth-china—green-tech-rd-commercialization/» type=»big» color=»green» newwindow=»yes»] Mer info[/button]

 

Påmeldingsfristen er 15. mai! 

NB: Oppstart og gjennomføring av programmet betinges av et tilstrekkelig antall påmeldte, samt en løpende vurdering av covid-19 situasjonen.

Relatert

Her finner du relaterte artikler!

Se alle