Gå til hovedinnhold Gå til søk

EIC Accelerator/Green Deal

Den 2. april arrangerte Innovasjon Norge et webinar for å presentere den neste utlysningen i EIC Accelerator.

EIC Accelerator er et instrument for enkeltbedrifter med høyrisiko-prosjekter og stort vekstpotensial. Det må være banebrytende prosjekter i siste stadiet før skalering, de må ha overbevisende forretningsplan, og prosjekter med stor betydning for Europa prioriteres. De må ha et godt sammensatt team.
• Det er mulig å oppnå støtte inntil 2,5 mill euro og egenkapital på inntil 15 millioner euro.
• Kommende frister for EIC Accelerator: 19.mai 2020 (Green Deal)

At kommende utlysning er innenfor Green Deal betyr at prosjekter som bidrar til det grønne skiftet har prioritet.

Om man lykkes med å få støtte er det også en fin anledning å møte aktuelle investorer som ser etter grønne investeringer og andre samarbeidspartnere. Prosessen vil uansett bidra til å bygge kompetanse, nettverk og forbedre forretningsmodell og innsalg mot framtidige investorer og samarbeidspartnere.
EIC Accelerator er en videreføring av SMB-instrumentet.

Opptaket av webinaret finner dere her: website.

Her er presentasjonen som ble vist: [button link=»https://arcticclusterteam.no/wp-content/uploads/2020/04/20200402-Webinar-Green-Deal.pdf» type=»big» color=»green» newwindow=»yes»] Webinar Green Deal[/button]

Her er oppsummering av Q&A-sesjonen på slutten av møtet: [button link=»https://arcticclusterteam.no/wp-content/uploads/2020/04/QA-EIC-A-Green-Deal.pdf» type=»big» color=»green» newwindow=»yes»] Q&A EIC og Green Deal[/button]

Hvis du ønsker mer informasjon om ordningen kan du kontakte Innovasjon Norges regionale kontakt, se kontaktinformasjon her.

Du kan også følge EIC Norway for oppdateringer om framtidige utlysninger og webinarer.

Relatert

Her finner du relaterte artikler!

Se alle