Gå til hovedinnhold Gå til søk

Trykktank med et medtech-selskap og fasilitering fra Morten Frøseth og Vilde Kvarberg i CoFounder. Foto: Thor Nielsen.

Årets Trykktankfinalister

I Trykktanken setter ACT-medlemmene CoFounderSINTEF og Kunnskapsparken Helgeland AS fart på utvikling av kommersielle løsninger med internasjonalt potensial.

Den nye satsingen slo godt an, og da fristen gikk ut kunne vi telle opp 21 spennende ideer som ønsket å få hjelp til utvikling i Trykktanken.

En tøff vurderingsprosess resulterte i at fire finalister fikk tilbud om plass, og Momek Group, Miljøteknikk Terrateam, Sintef Norlab og Truck og Maskin var spente da de møtte på Kick-off. I Trykktanken får de jobbe med et team sammensatt av dyktige sparringspartnere som bidrar med kompetanse og nettverk i videre utvikling av ideene.

Etter en intensiv utviklingsprosess får de fire finalistene pitche foran et panel av investorer og andre som kan være med på videre oppskalering. I ACT har vi mål om å skape nye industrielle løsninger som kan tas ut i verden, og Trykktanken vil bidra til at flere lykkes med det. Vi heier på årets trykktankbedrifter! #ACTtrykktank2020 #ACTambitious #ACTscalable #ACTsustainable

Rana Blad kom på Kick-off for ACT Trykktank 2020, og saken kan du lese på nett her (pluss-sak): https://www.ranablad.no/bedrifter-skal-fa-hjelp-til-a-utvikle-en-id-til-a-bli-en-internasjonal-suksess-vi-foler-oss-privilegert-som-far-vare-med

 

Relatert

Her finner du relaterte artikler!

Se alle