Gå til hovedinnhold Gå til søk

ACT er en spydspiss i bærekraftig omstilling

Vi skal oppnå nullutslipp og nullavfall, skape vekst og grønne arbeidsplasser. Gjennom økt innovasjonsevne og konkurransekraft i industrien skal ACT bidra til å innfri Norges forpliktelser i Paris-avtalen.

Kalender

oktober 2022

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
lørdag 1 oktobersøndag 2 oktobermandag 3 oktobertirsdag 4 oktoberonsdag 5 oktobertorsdag 6 oktoberfredag 7 oktoberlørdag 8 oktobersøndag 9 oktobertirsdag 11 oktoberonsdag 12 oktobertorsdag 13 oktoberfredag 14 oktoberlørdag 15 oktobersøndag 16 oktobermandag 17 oktobertirsdag 18 oktoberonsdag 19 oktoberfredag 21 oktoberlørdag 22 oktobersøndag 23 oktobertirsdag 25 oktoberonsdag 26 oktobertorsdag 27 oktoberlørdag 29 oktobersøndag 30 oktobermandag 31 oktober Ingen arrangement denne måneden.

Hva gjør ACT?

Partnerskapet består av store og små aktører med et bredt spekter av kompetanseområder og fra ulike deler av verdikjeden. Klyngens bedrifter utgjør det industrielle tyngdepunktet i nord.

Satsningsområder

ACT skal bidra til vekst, og kobler aktører på tvers av bransjer. Klyngen skal bygge kompetanse på alle nivå, utvikle innovasjoner og bidra til kommersialisering og skalering av løsninger. Klyngen skal utvikle fellesgodeprosjekter og realisere infrastruktur som akselererer innovativ utvikling. Samarbeid på tvers av verdikjeder styrker innovasjonskulturen i bedriftene.

Satsningsområder

Aktuelt

Få med deg siste nytt fra klyngen.

Se alle artikler

Medlemmer

Partnerskapet består av store og små aktører med et bredt spekter av kompetanseområder og fra ulike deler av verdikjeden. De store industri- og teknologibedriftene i klyngen har lang erfaring med å konkurrere både nasjonalt og internasjonalt, og har stor betydning for sysselsetting og verdiskaping i landsdelen.

NCP
Itek
NTNU
MainTech
Invis
Polarsirkelen vgs
NRGY LAB
Axbit
Arctic Circle data center
Ferroglobe
Harsco
LKAB
Arctic Sapphire
CoFounder
Miras
Helse & Sikkerhet
Kvarøy Fiskeoppdrett
Momek Invest
Finnfjord
Freyr
Elkem
Kunnskapsparken
Miljøteknikk Terrateam
Bare Nord
Helgeland Kraft
Bryn Aarflot
Opplæringskontoret
Logo til Ocean Geoloop
Arctic Seafarm.
Besity
Grieg Logistics
Nordlandsforskning
Braathe Gruppen
Dragefossen
Din Personalpartner
Mosjøen Industriterminal
Meyership
idletechs
Asset Buyout Partners
Celsa Armeringsstål
Mo Industripark
Helgeland Invest
Norske Skog
Imtas
Bergen Carbon Solution
El-Watch
Helgeland Betong
Nordic Wind
Nussir